De band

next level entertainment

Onze muzikanten zijn stuk voor stuk echte podiumbeesten die op topniveau meedraaien in binnen- en buitenland. Het artiestenbloed raast door onze aderen en dat merk je: intiem feestje of megafestival, kleine tent of concertzaal, we geven altijd alles. Een spetterende show vol spektakel, plezier en heerlijke meezinghits.

TROTS

Hot Town is het waanzinnige resultaat van onze ervaring, creativiteit en harde werk. Met oog voor detail zetten we een weergaloze performance neer. Alles wat we tijdens onze nationale en internationale shows hebben ervaren en geleerd is erin verwerkt.

 

In onze eigen studio creëren we vette medleys, show- en interactie-elementen. Al die ingrediënten samen maken een optreden van Hot Town tot een unieke belevenis. En daar zijn we best trots op. Want daar gaat het ons uiteindelijk om: feestgangers een fantastische show voorschotelen

INTERACTIE

 Hoe krijg je je gasten écht aan het feesten? Interactie is het toverwoord. Je kunt het iedereen vragen: Hot Town heeft één van de beste liveshows van Europa. Waarom? Omdat het bij ons allemaal om het publiek draait.

 

Voor elk optreden bekijken we goed voor wie we spelen. Daar stemmen we onze show op af met creatieve en aanstekelijke interactie. Dus niet alleen maar ‘put your hands up in the air,’ maar echte WOW-momenten en vette meezingers.

Powerhouse vocals

Een front met ijzersterke vocalen

VOCALISTEN

Opvallend sterk. Dat zijn de vocalisten van Hot Town. Artiesten die met passie en ongekende power een geweldige show neerzetten. Deze echte pro’s verleenden al hun medewerking aan:

• De openingsceremonie van de Olympische Spelen

• DJ's zoals  Hardwell en Armin van Buuren

• Dinershows in Studio 21

• Privéfeesten in binnen- en buitenland

• Talloze (inter) nationale tv-shows

REPERTOIRE

Lekker meebrullen met de beste hits. Van classics tot stampende dance-tracks, van Hazes en Maan tot Beyoncé en Martin Garrix. Ons repertoire is een muzikale rollercoaster van toen tot nu.

 

We krijgen iedereen aan het dansen met onze machtig mooie medleys en houden het tempo lekker hoog. De sets worden zo afgestemd dat ze precies passen bij jouw feest.

Dua Lipa, Ronnie flex en Hazes

Een all-round repertoire afgestemd op jouw feest

PODIUMEFFECTEN

Voor nog meer ooh’s en aah’s bij de climaxmomenten hebben we indoor vuurfonteinen, lasers, indoor vuurfonteinen en nog veel meer.

 

En maak je geen zorgen: alle special effects komen uit eigen beheer en zijn volkomen veilig. Laat je verrassen door alle manieren waarop wij jouw publiek kunnen verrassen.

 

LICHTTECHIEK

Lichttechniek is een vak apart. Een paar lampen op het podium richten kan iedereen, maar voor een echt vette lichtshow moet je heel wat in huis hebben. En dat hebben we.

 

Van maatwerk timecode-producties tot lasershows, een sterk ontwerp en een goed lichtplan geven de show diepte, sfeer en spanning. Met de beste lichttechniek en de beste operators zetten we een waanzinnig spektakel neer. 

Lees meer

Het A-TEAM

De beste muzikanten in de sterkste formatie

DE MUZIKANTEN

De muzikanten van Hot Town zijn het neusje van de zalm. En ze kennen elkaar als hun eigen broekzak, want ze spelen altijd in dezelfde bezetting. Dus geen wisselende bezetting: alleen de allersterkste formatie.

 

De leden van Hot Town traden op met artiesten uit binnen- en buitenland zoals Robin Thicke, Marco Borsato, Candy Dulfer en Selena Gomez. Een schat aan podiumervaring dus.

ONZE DJ'S

We werken met een vast team van bekende club-DJ’s en de beste feest-DJ’s. Stuk voor stuk kennen ze de shows van Hot Town op hun duimpje en zorgen ze voor naadloze overgangen tussen de DJ-sets en het optreden van de Hot Town band.

 

Samen zorgen ze voor een onvergetelijke feestavond waar doorlopend gedanst en gezongen wordt. Zonder dipjes.

We do it all

Een fantastische band, special effects, een gelikte lichtshow en de beste DJ’s. Hot Town heeft alles in huis voor een onvergetelijk feest